Google Fotoğraflar uygulamasını kaldırsanız bile senkronizasyona devam ediyor!

0
129

google-photosBirçoğumuz kullanmıyordur bile ama kullananlar elbette vardır. Google Fotoğraflar uygulamasını daha önce kullandıysanız uygulamayı silseniz de fotoğraflarınızın hesabınıza yüklenmeye devam ettiğini fark etmişsinizdir. Bundan haberiniz olmasa bile fotoğraflarınızın yüklenmeye devam ettiğini belirtelim. 🙂

Uygulamayı kullanmaktan vazgeçtiyseniz ve cihazınızda kaldıracaksanız, kaldırmadan önce cihazınızdan fotoğraf senkronizasyonunu kapatıp uygulamayı öyle kaldırın. Daha sonra sürprizlerle karşılaşmayın.

YORUM YAP

Yorumunuzu giriniz
İsminizi giriniz